top

Tutorial - red rozes

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Tutorials and Questions © -> Tutoriale Photoshop
Autor Mesaj
Acoustic
Senior Manager
Senior Manager
Acoustic

Data inscrierii: 12/Oct/2007
Mesaje: 1141
Localitate: somewhere @ a PC

MesajTrimis: 03/02/2008 21:45    Titlul subiectului: Tutorial - red rozes Raspunde cu citat (quote)

In acest tutorial vom pastra o singura culoare dintr-o anumita poza si transformam restul pozei in alb si negru.
Vom transforma asta :
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
In asta
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
1. Deschideti imaginea pe care vreti sa o folositi. Eu voi utiliza imaginea cu trandafirii rosii...cea de sus. Fiti sigur ca layerul este unlocat,dand dublu clik pe el si apasand ok.
2. Cu layerul trandafirilor rosii selectat ,ducetiva la Select -> Colour Range:
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
3. Va aparea o casuta. Unde zice "Select", setati "Reds". Aceasta optiune selecteaza nuanță pe care o vreti selectata. Apoi selectati "Image". Asta ii spune sa selecteze culoare din imagine,nu selectia in sine.
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
4. Apasa ok si photoshop va selecta toate culorile rosii din imagine.
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
Acum ca avem selectia, apasa Ctrl + J de trei ori. Aceasta v-a duplica selectia rosie de 3 ori. O duplicam de 3 ori ca sa facem colorație rosie mai vibranta.
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
5. Paleta ta de layere ar trebi sa arate asa:
Selecteaza layerul autentic de trandafiri si apasa Ctrl + Shift + U pentru a desatura imaginea. (sa o transformi in alb si negru.)
6. Imaginea ta ar necesită sa arate asa :
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
Pentru ca sa ii oferim un aspect mai placut ,apasa Ctrl+A pt a selecta tot,dupa care apasa Ctrl+Shift+C pentru a copia toate layerele in unul singur.Apasa Ctrl+V pentru a lipi layerul copiat. Acum duceti-va la Filter -> Blur -> Gaussian Blur si selectati un efect de 2.7 pixeli.Apasa Ok,pune layerul cu blur pe "Overlay" .Apoi apasa Ctrl + A dinou, Ctrl + Shift + C, si Ctrl + V pentru a replica si lipi inca odata layerele. Datii un concluzie de "Sharpen" noului layer.(Filter -> Sharpen -> Sharpen).
Tutorial - red rozes Tutorial - red rozes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Tutorials and Questions © -> Tutoriale Photoshop Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro