Acoustic Senior Manager


Data inscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 1141 Localitate: somewhere @ a PC
|
Trimis: 03/02/2008 21:47 Titlul subiectului: Tutorial - Rain consecință |
|
|
1.Creati un nou document , al meu este de 400x400.
2.Edit ->Fill cu închis la culoare pe layer 1 /Background .
3.Aplcati Filter -> Sketch -> Graphic Pen cu urm. setari:
4.Aplicati Filter -> Blur -> Motion Blur cu urm setari:
5.Ar necesită sa arate cam asa:
6.Creati nou layer si repetati step-urile 2,3,4
7.Faceti asta de vreo 3-4 ori
8.Duceti-va in ImageReady si animati-l ( sper ca stiti sa faceti asta)
9.Acesta este rezultatul meu:
 |
|